Älskar att laga mat och all kreativ hobby


Det bidde kräftor, musslor och paj....

18.08.2013 10:26

....igår för oss, mysigt att sitta och äta detta på tu man hand. Jag drack vitt vin och Hans öl och snaps, mums vad gott det var.

Vi började med musslor som jag gratinerat, jag rev parmesanost och blandade med lite smör, vitlök och persilja sen in i ugnen ca en kvart.

Jag gjorde varsin paj med skinka, rödlök och fetaost i oxå. När man kommer på att det kanske skulle vara gott med paj till är det super att ha dessa hemma i frysen på lut, Hattings portionsfrysta pajskal, bara ner med fyllningen i de frysta skalen och skjuss in i ugnen.

Jag ahr alltid sådana på lut, superbra att ha om man t ex får köttfärs över från middagen någon gång, ner i pajskalet på med ost och lite äggstanning så är lunchen till dagen efter fixad.

I ett paket ligger 4 skal, så bra att ha hemma när tiden är knapp och man inte hinner göra egen pajdeg.

Såhär ser förpackningen ut.

Och sen blev det såklart kräftor, rostat bröd och vitlökssås. Det ser väl gott ut!!!!

—————

Tillbaka



Skapa en hemsida gratis Webnode